Hoivakolmio – vireät hoivapalvelut

Apukolmion palvelut laajentuivat perinteisistä henkilöstöpalveluista monipuolisiin koti- ja hoivapalveluihin. Oli järkevää siirtää hoivan-, kotihoidon sekä sairaanhoidon palvelumme omaksi kokonaisuudekseen, näin syntyi Hoivakolmio Oy.

Teemme tiivistä yhteistyötä eri kuntien ja sote-alan yrityksen kanssa. Haluamme kehittää yhteistyökumppaneidemme kanssa uusia palveluja ja käytäntöjä mm. kotona asumisen tueksi. Sähköiset palvelualustat, terveysteknologia ja entistä paremmat palvelukokonaisuudet ovat meille tärkeitä yhteistyömalleja, joiden kehittämiseen haluamme panostaa lähivuosien aikana. Hyvä esimerkki tästä on apuhaku.fi portaali, joka on toteutettu kolmen tamperelaisen yrityksen yhteistyönä. Lue lisää:

Uusin yhteistyömme alkoi Tammelan lähitorin palveluneuvonnassa, jonka palvelut tuotamme tiiviissä yhteistyössä Tampereen kaupungin sekä Tampereen Kotitorin  kanssa. Tampereen kaupungin uuden palvelumallin mukaisesti alueiden palveluja keskitetään hyvinvointikeskuksiin ja lähitoreille. Lue lisää:


 

Lahjakortti

Anna lahjaksi kotipalvelulahjakortti. Varmasti mieluinen lahja, josta on saajalle iloa ja hyötyä. Tilaa Hoivakolmiosta ja määritä itse joko lahjoitettavat tunnit tai euromääräinen summa.
Soita 010-2924300 tai info@hoivakolmio.fi.

 

Apukolmio Oy
Hoivakolmio Oy

Kuninkaankatu 22 B
33210 Tampere

Toimisto
Puh. 010-2924 300

Sähköposti
info(at)apukolmio.fi
info(at)hoivakolmio.fi

Apukauppa.fi
Tampereen kaupunki