Apua, vireyttä ja pirteyttä sinun arkeesi

Apukolmio – vireät hoivapalvelut

Toimintaperiaatteemme Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja tiimistämme, sillä he tekevät työtä suurella sydämellä ja asiakasta kunnioittaen. Kun jokainen työntekijämme saa omat nimetyt asiakkaansa hoidettavakseen, asiakkaan ja työntekijämme välille syntyy usein luottamuksellinen yhteistyökumppanuus. Asiakkaan koti on meidän työpaikkamme. Kunnioitamme asiakkaan toiveita ja räätälöimme aikataulut ja toimintamallit asiakkaan toiveen mukaisesti.  Asiakkaanamme oma kodinhoitajasi hoitaa kotiasi ja avustaa sinua tarpeen mukaan arjen askareissa, pukeutumisessa, peseytymisessä tai esim asioinneilla tai lääkärikäynneillä.

Käytäntömme mukaan teemme veloituksetta arvointikäynnin uuden asiakkamme luona. Teemme myös aina kirjallisen palvelusopimuksen. Pyydämme vuosittain asiakkailtamme palautetta palveluistamme, ja palautteen avulla pystymme tehostamaan ja parantamaan palveluamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Lähetämme maaliskuussa asiakkaillemme koosteen kotitalousvähennykseen oikeuttavista ostoista verotusta varten. Siivoustyöt hoidamme hygieniasyistä johtuen pääsääntöisesti asiakkaan omilla välineillä ja aineilla. Opastamme tarvittaessa hyvien välineiden ja siivousaineiden hankkimisessa.

Suurin osa asiakkaistamme on oikeutettu ostamaan palveluja arvonlisäverottomaan hintaan. Kotipalvelujamme ostava asiakas saa veroedun kotitalousvähennyksen muodossa. Lue lisää ›

Tiesitkö tämän: mikäli olet oikeutettu ostamaan arvonlisäverotonta kotipalvelua, saat käyttää hyväksesi myös veroedun kotitalousvähennyksen muodossa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

 

Apukolmio Oy
Sorinkatu 4 C 311
33100 Tampere

 

Toimisto
Puh. 050 328 8512

Sähköposti
info(at)apukolmio.fi

Tampereen kaupunki