Apuhaku – palveluhakemisto

APUHAKU.fi on palveluhakemisto, joka keskittyy hoiva-, hyvinvointi- ja terveysalan palveluihin. Voit etsiä hakemistosta yrityksiä, jotka tarjoavat mm. erilaisia kotiin tuotettavia palveluja. Hakemistossa olevien yrityksien palvelutarjonnasta löydät esimerkiksi kotisiivousta, kotisairaanhoitoa, kuntoutusta, asumiseen liittyviä palveluja, jne.

Apuhaku ›

SOTE-osuuskunta Suomi

Uusi toimintamalli, innovatiiviset palvelukokonaisuudet sekä uusimmat teknologiaratkaisut mahdollistavat entistä paremmat palvelut asiakkaillemme. Laatu, turvallisuus, ammatillisuus sekä digitalisaatiota soveltamalla saatava kustannustehokkuus ovat SOTE-osuuskunta Suomen toiminnan lähtökohdat. Osuuskuntamalli alueellisin voimavaroin ja toimijoiden yhteistyönä – Parasta Palvelua Paikallisesti.

SOTE-osuuskunta Suomi ›

Lääkärikeskus Tampereen keskustassa

Lääkärikeskus Medical on pieni ja mutkaton tamperelainen lääkärikeskus Hämeenkadulla. Yleis- ja erikoislääkärit hoitavat niin pienet lapset kuin ikäihmisetkin. Lääkäriasemamme auttaa sinua niin pienissä kuin vaativissakin terveyteesi liittyvissä ongelmissa.

Lääkärikeskuksessa työskentelevät myös erikoiskoulutetut fysioterapeutit (myös kiropraktinen osaaminen), sekä osteopaatit. Lääkärimme sekä muut terapeuttimme toimivat tiiviisti yhteistyössä, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen palvelun asiakkaalle

Meiltä myös työterveyspalvelut yrityksellesi.

Lääkäripalvelut eläkeläisille edullisesti! Myös ajokorttitodistukset.

Reilua, läpinäkyvää ja ennen kaikkea mutkatonta palvelua.

Lääkärikeskus Medical ›

Apuvälineet helpottavat arkea

Kun liikkuminen alkaa olla huteraa, voima katoaa käsistä tai peseytyminen hankaloituu, voi elämää helpottaa erilaisilla apuvälineillä.

Apuvälinekauppa.fi on kotimainen, kuluttajille suunnattu, apuvälineiden ja hygieniatuotteiden verkkokauppa. Kivijalkamyymälä sekä varasto sijaitsee Tampereella, mutta yritys palvelee verkkokaupan ansiosta kattavasti koko Suomea.

Perheyrityksen laajaan valikoimaan kuuluu muun muassa liikkumisen, näkemisen, peseytymisen, ruokailun ja kuntoutuksen apuvälineitä. Oman maahantuonnin ansiosta hinnat ovat edulliset.

Suomen Apuvälinekauppa ›

Apukolmio Oy
Näsilinnankatu 22 A 38
33210 Tampere

Toimisto
Puh. 010-2924 300

Sähköposti
info(at)apukolmio.fi

Tampereen kaupunki