Palvelut

Haluamme tarjota asiakkaallemme luotettavaa ja turvallista palvelua, aina asiakasta kuunnellen ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Palvelumme ovat kaikkien ja  kaikenikäisten asiakkaidemme käytössä, tosin yhä enemmän autamme ikääntyviä asiakkaitamme tarjoamalla monipuolisia palvelujamme kotiin. Autamme myös vammaispalvelun asiakkaita, lapsiperheitä sekä omaishoitajia palvelusetelituottajina. Mikäli asiakkaallamme ei ole kunnan palveluseteliä käytössään, hänellä on usein oikeus ostaa palvelumme arvonlisäverottomasti ja saada lisäksi veroetu kotitalousvähennyksen muodossa.

 

Perinteiset kotipalvelut:

Monipuoliset  kotipalvelumme käsittävät  mm kotisiivouksen, suursiivoukset, muuttosiivoukset ja muuttoapupalvelun, ikkunan- ja parvekelasien pesut, koti- ja mökkitalkkarin palvelut sekä pienet ja isommat remonttipalvelut.

Kotihoito- ja kotisairaanhoidon palvelut:


Lähi- tai sairaanhoitajamme auttaa esim lääkkeiden jaossa, verenpaineen ja verensokerin mittauksissa, yleisessä terveydentilan seurannassa, silmä- ja korvatippojen laitossa, injektioissa, haava- ja avannehoidoissa, ompeleiden poistoissa, katetroinneissa ym. Autamme myös sairaan lapsen hoidossa sekä toimimme omaishoitajan apuna omaishoidon lomituksissa.

Asiakkaamme saa luonnollisesti apua myös aamu- ja iltatoimien kanssa, pukeutumisessa, vaate- ja pyykkihuollossa, peseytymisessä sekä ruokailussa. Haluamme tarjota asiakkaallemme parasta mahdollista kotihoitoa asiakkaan toiveen mukaan. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan omalääkärin sekä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa.

 

Lahjakortti

Anna lahjaksi kotipalvelulahjakortti. Varmasti mieluinen lahja, josta on saajalle iloa ja hyötyä. Tilaa Apukolmiosta ja määritä itse joko lahjoitettavat tunnit tai euromääräinen summa.
Soita 010-2924300 tai info@apukolmio.fi.

 

Apukolmio Oy
Sorinkatu 4 C 311
33100 Tampere

 

Toimisto
Puh. 050 328 8512

Sähköposti
info(at)apukolmio.fi

Tampereen kaupunki